ΣΥΓΝΏΜΗ!

404

Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ

Τι είναι διαδικτυακό ραδιόφωνο?

Η τεχνολογία: Το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο (Web radio), είναι η συνεχής μετάδοση ήχου (audio,streaming audio) μέσου του Διαδικτύου (internet) στον υπολογιστή σας ή κινητό ή άλλη συσκευή που συνδέεται στο Διαδίκτυο. Αυτή η τεχνική της μετάδοσης αρχείων ήχου, χρησιμοποιώντας μετάδοση δεδομένων είναι παρόμοια με το να ακούμε επίγειο ραδιόφωνο όπου γίνεται μετάδοση δεδομένων ήχου μέσω αέρα/ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.

Πλεονεκτήματα: Το πιο προφανές πλεονέκτημα είναι ότι το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο μπορεί να ακουστεί από οποιαδήποτε γεωγραφικό σημείο της γής. Το άλλο σημαντικό πλεονέκτημα η απεριόριστη πρόσβαση σε μουσική, ζωντανά γεγονότα, ραδιοφωνικά shows, κλπ. Το πλεονέκτημα σε σχέση με το Podcast ή άλλη δυνατότητα λήψης ήχου κατ' απαίτηση (on demand) ότι δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε το αρχείο πρώτα στον υπολογιστή σας για να το ακούσετε. Επίσης, παραμένει η εμπειρία του κλασσικού ραδιοφώνου και άμεσης επικοινωνίας των παραγωγών και του κοινού.

Η σελίδα που ψάχνετε μπορεί να έχει αφαιρεθεί, είτε το όνομά της άλλαξε, ή είναι προσωρινά μη διαθέσιμη.

Παρακαλώ δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης παρακάτω για να αναζητήσετε πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας.