Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για μας

Ο Ράδιο Πειρασμός δημιουργήθηκε από αγάπη για το ραδιόφωνο και όχι για κερδοσκοπικούς λόγους πάντα ήμασταν και θα είμαστε πειρασμοί του ραδιοφώνου η τρέλα δεν φεύγει εύκολα από το αίμα μας.

  • ραδιοφωνικοί παραγωγοί
  • ραδιοφωνικοί παραγωγοί

Μια ομάδα από φίλους ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν το όνειρο μας, έτσι φτάσαμε 10 άτομα, τεχνικοί και παραγωγοί να συγχρονίζονται και να δημιουργούν το Ράδιο Πειρασμός. Ένα WEB Radio χωρίς μουσικούς περιορισμούς, λαϊκή μουσική και τραγούδια από όλα τα είδη. Βέβαια σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα έχει η συνεχή ενημέρωση και πληροφόρηση, από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, γύρω από την καθημερινότητα, τις τελευταίες κυκλοφορίες αλλά και την παρουσία καλλιτεχνών στην χώρα μας. Με την ελπίδα ότι αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία, μέρα με την μέρα θα μεγαλώνει και θα βελτιώνεται συνεχώς με την βοήθεια και των ακροατών, που πολύτιμο ρόλο θα παίζουν, με την άποψη τους, τις συμβουλές τους, δημιουργώντας ένα συνεχώς βελτιούμενο και παγκόσμιο, ιντερνετικό ραδιόφωνο.

Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Γαλάτη από το κεντρικό Studio της Αθήνας με προσκεκλημένο τον Άγγελο Δαδάρο στις 29/09/2014.

Διαβάστε περισσότερα

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί

Μαρτυρίες Άλλες μαρτυρίες

Κι έχω κάτι να σου πώ, κάτι ακόμα πριν να γύγεις, κι έχω κάτι να σου πώ... Σ'αγαπώ. Το θέλησες κι εγώ αντίρηση δεν έφερα, το είχα καταλάβει από καιρό, καλύτερα λοιπόν απ"τη ζωή να έφευγα, γιατί να ζήσω μόνος δεν μπορώ.
Κάνε κάτι για να μείνω Μη μ αφήνεις να σ’ αφήνω Κράτησε με με ένα βλέμμα Κάνε πως πονάς Κάνε κάτι πες μια λέξη η καρδιά μου θα πιστέψει άλλο ένα ψέμα ότι μ αγαπάς κι ας μη μ' αγαπάς…