Επαφές

Διεύθυνση επικοινωνίας

Λαϊκό ραδιόφωνο

RadioPeirasmos,
Κερατέα, 190 01.
Τηλέφωνο: +30 229 906 6366
E-mail: info@radiopeirasmos.gr

Οι εκπομπές μας

Σε αυτήν την Ραδιοφωνική εκπομπή θα ακούσετε όλες τις καινούριες ελληνικές λαϊκές επιτυχίες & όχι μόνο, ο Σταμάτης Χατζηδήμας έχει ένα μοναδικό τρόπο στην αφήγηση & προβολή κάθε τραγουδιού έτσι ώστε να γίνονται γνωστα στο ευρύ κοινό του. Σε αυτό το live όλα είναι πειρασμός...!!!
Από κοριτσάκι έπαιζε με δίσκους, σήμερα είναι μια από της σημαντικότερες και καλύτερες ραδιοφωνικούς παραγωγούς μας. Αν δεν την βρήκατε ήδη, μιλάμε για την Έφη, την γνωστή φωνή. Εσείς, θα μπείτε στον Πειρασμό...???
Εδώ θα ακούσετε όλες τις ελληνικές λαϊκές επιτυχίες από την Τασία. Επιμένουμε και ακούμε ελληνικά. Οι μουσικές επιλογές του, σας κρατούν συντοφιά κατά την διάρκει της εκπομπής του. Όμορφη μουσική με λαϊκά ακούσματα. Σας περιμένουμε όλους σας, συντονιστείτε.
Στην εκπομπή την οποια επιμελείται ο Κωστάκης Ρώμας θα ακούσετε λαϊκά τραγούδια παλιά & νέα χαρακτηρισμένα ως αγαπημένα στο πέρασμα του χρόνου βασισμένα στην έκφραση των συναισθημάτων της καθημερινότητας που βιώνει ο καθένας μας :έρωτα καψούρα χαρά απογοήτευση ελπίδα... τα καλύτερα λαϊκά επιλεγμέενα ξεχωριστά για το κάθε ακροατή που σε κάνουν να μη θές να ξεκολλήσεις απ'τον πειρασμό & η ώρα να μη κυλάει με τίποτα...
Η όρεξη και η χρόνια ασχολία με το ραδιόφωνο, δημιούργησαν την εκπομπή "Ελλήνων Ακούσματα" επιμέλια παρουσίαση Ταξιάρχης Πέτρου, με σκοπό να διασκεδάζουμε με τις καλύτερες ελληνικές επιτυχιές και με άφθονο χιούμορ, ώστε να έχουμε μια ευχάριστη ακρόαση. Μια επίσκεψη θα σας πείσει...!!!

Φόρμα Επικοινωνίας

captcha